Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szomorú hírt jelentett be Borbás Marcsi - Véget ért egy korszak

Meglepő és egyben egy kicsit szomorú hírt közölt Borbás Marcsi. Az ismert műsorvezető műsorát, a Gasztroangyalt karácsonykor láthatjuk utoljára a televízióban. Mi lesz ezután?

Véget ér egy korszak, idén karácsonykor utoljára jelentkezik a Duna televízión Borbás Marcsi jól ismert műsora, a Gasztroangyal – írja a Forbes.hu. A műsorvezető kimerültségre hivatkozva egy év türelmet kért a köztévétől, a Borbás Marcsi szakácskönyve című műsort azonban jövőre is sugározza majd a televízió. 

Marcsinak azonban a következő év is tele lesz izgalmakkal, férjével ugyanis közös vállalkozásukat tovább bővítve beindítják új online portáljukat, az Egy.hu-t. 

A Gasztroangyal leállása nem függ össze az Egy.hu indulásával, Borbás Marcsi azért fejezi be most a híres műsor készítését, mert az elmúlt évek folyamán belefáradt a sok utazásba. Hogy mi lesz a sorsa a Gasztroangyal-nak 2020 után, az nagyban függ Marcsitól, az új internetes portál jövőjétől és a médiapiac alakulásától.

Ez is érdekelhet: 

címlap: Facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gregor
Greg / Gregor Wed, 2020-01-22 18:23

Elkötelezett fideszes mivoltát nem tudtam elvonatkoztatni. Túl nyomulós és mindenbe belenyúlkálós volt. Nem kedveltem emiatt sem.

Jultschi
Jultschi Wed, 2019-11-27 21:20

Csak ne beszélne tele szájjal.
Ne kezdené minden harmadik mondatát úgy, hogy "Na".