3 éttermi étel, amit az élelmiszer-biztonsági szakértő sosem enne

Az élelmiszer-biztonsági szakértő most egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy szerinte mely fogások jelentik a legnagyobb egészségügyi kockázatot az éttermekben. Ha legközelebb egy vendéglátóhelyen vacsorázol, akkor biztos, ami biztos alapon hagyd ki az alábbi ínyencségeket!

Köztudott, hogy ételmérgezést leginkább a rosszul elkészített és nem megfelelően tárolt ételek okoznak a bennük talált baktériumok miatt. És míg az otthoni konyhánkban egyszerűbb odafigyelni a higiéniára és az élelmiszerek tárolására, addig az éttermekben már más lehet a helyzet. Szerencsére Ellen Shumaker amerikai élelmiszer-biztonsági szakértő elárulta, hogy mely ételeket érdemes elkerülni az éttermekben.

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...