Egészségesebben étkeznél? Mutatunk pár trükköt, amivel megtriplázhatod a napi gyümölcs-és zöldségbeviteledet

A legegészségesebb smoothie spenóttal, kígyóuborkával, és egy avokádókrém, ami nem csak a szendvicsedet, de a napodat is feldobja. (x)

Egy finom smoothieval jobban indul a napod. Kedvencünk a Curves zöld smoothie, amibe a legegészségesebb zöldségeket tehetjük.

Az alapja 100%-os almalé, amibe tegyünk 3-4 marok friss spenótot, egy egész kígyóuborkát, egy vékony szál angol zellert, fél lime levét, egy banánt és mangót.

Isteni finom, könnyen lecsúszik napi 1,5 liter belőle!

A hűvös, téli időszakban kitűnő vitamin- és ásványianyag-források a gyümölcsök, zöldségek. Ha valami többre vágysz a hagyományos főzelékeknél és párolt zöldségeknél, akkor próbáld ki pl. aCurves avokádó krémet, ami könnyen elkészíthető és a reggeli szendvicsed is feldobja.

  1. Hámozz meg 2 db avokádót, addhozzá 1 db lime levét, 1 ek olívaolajat, csipet tengeri sót és borsozd ízlés szerint.
  2. Apríts fel egy kis csokor koriandert egy fél vörös hagymával, majd adj még hozzá felkockázva paradicsomot.
  3. Egy tálban dolgozd össze a hozzávalókat egy villa segítségével, majd tedd egy órára a hűtőbe!
  4. Készíts belőle szendvicset, tojással nagyon jól passzol!

Tudod, hogy mivel tehetsz még az egészségedért? Rendszeres testmozgással a Curves clubban, ahol ingyenes fittségi állapotfelmérés során személyi edzővel alakítják ki a saját testedre szabott edzésprogramot, ami csupán 30 perc alkalmanként és még csak órarendhez sem kötött. Innen nem tudsz elkésni! Ugye milyen egyszerű? Tudj meg többet itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili