Edd végig a világot!

Nemrég megjelent egy cikk a Thrillist-en, amelyben megpróbálták összeszedni azokat a helyeket, ahol a legjobb ételeket lehet enni a világon.

Összességében 18 várost írtak fel a listára annak alapján, hogy hol lehet a legjobbakat enni és inni, hol találhatjuk a legjobb hagyományos étel- és italkínálatot, mely bároknál és éttermekben a legmagasabb a minőség és a konyhák sokszínűsége, illetve hogy ezek közül mely helyek a legelőremutatóbbak a világon.

Persze ennek megítélése önmagában elég szubjektív, ezzel együtt egy kétségtelenül izgalmas összeállításról van szó, ami akár érdekességként vagy épp kedvcsinálóként tehet hozzá a hétköznapokhoz, hogy egyszer majd magunk állíthassuk össze saját listánkat.

(via Thrillist)

Címlapról ajánljuk

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!

Nosalty

További cikkek

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!