Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ebben a hazai boltban 5% kedvezmény jár, ha önkiszolgáló kasszánál fizetsz

Egy magyarországi Príma boltban most visszavonásig igazán jól járhat, aki az önkiszolgáló kasszákat választja. 5 % kedvezmény üti a markát.

Egyre több áruházban és bolthálózatban járulhatunk kosarunk tartalmával az önkiszolgáló kasszákhoz, ami nagyon sok szempontból praktikus, mégis még mindig kevesen élnek a lehetőséggel.

Pénzcentrum írta meg, hogy az egyik Príma üzletben most a vásárlásunk összértékének 5 százalékát visszakapjuk, ha ezt a fizetési módot választjuk. 

Ha magunk csipogtatjuk le egymás után az egyes termékeket, jelentős időt takaríthatunk meg a sokszor akár egy óráig is elnyúló nagy bevásárlás során. Máskor épp azért szeretnénk sietni, mert nincsen lelki erőnk és kedvünk végigállni azt a sort, ahol mindenki dugig megpakolt kosarakkal kígyózik előttünk.

Épp ezért vannak lelkes támogatói a dolognak, míg mások azon bosszankodnak, ez nem az ő feladatuk, és igenis a pénztáros tegye a kosarukba a kiválasztott portékákat a futószalagról.

Ezt láttad már?

5 „kedves” vásárlói szokás, amit a kasszások titkon utálnak

Most azonban a Flórián téri Príma üzletében egy különleges akcióval próbálják a vásárlókat ösztönözni az önkiszolgálásra: 

Mindössze annyit kell tenni az 5 százalékos kedvezményért, hogy az új önkiszolgáló kasszát választjuk, így a végösszegből elsőre talán nem szembetűnő megtakarítás üti a markunk, egy 10-15 ezer Ft-os számla esetén viszont már 500-750 forint is visszajár.

Szuper lenne hasonló megoldással találkozni a további hazai láncok esetében is, de legyünk figyelmesek, mert ebben az egy üzletben is mindössze visszavonásig él az akció! 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!