Bezár Budapest egyik legkedveltebb cukrászdája

Már csak május 28-ig lehet náluk sütizni...

Hamarosan bezár a kortárs magyar cukrászat egyik legfontosabb bázisa, a Desszert Neked. A monodesszertjeiről, továbbá a tart- és macaronkínálatáról híres cukrászda Borszéki-Ékes Beatrix, a cukrászda alapítója és Korponai Péter cukrász aktív időszaka alatt vált igazán meghatározóvá – számolt be a szomorú hírről az nlc.hu.

Fotó: Desszert Neked / Facebook

Jelenlegi formájában már nem tudják fenntartani a cukrászatot

A bezárásról Facebook-oldalukon adtak hírt, ahol egy hosszabb búcsúüzenetet is közzé tettek. Elmondásuk szerint mindent megtettek annak érdekében, hogy fenn tudják tartani a cukrászdát, ám a költségeik, köztük az alapanyagárak folyamatos növekedése ezt már nem tette lehetővé.

Mint kiderült, a pesti és budai Desszert Neked egyaránt bezárásra kerül.

A tulajdonosok azonban hozzátették, hogy igyekeznek majd – esetleg más formában – visszatérni a jövőben.

A Desszert Neked cukrászdában még május 28-ig lehet sütizni a Paulay Ede u. 17-es szám alatt.

Címlapfotó: Fotó: Desszert Neked / Facebook

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek

10 csodás köret újkrumpliból

Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!