Csillogtasd meg főzőtudományod, és nyerj a METRO-val!

Vegyél részt a METRO receptversenyén, és indulj a sok értékes nyereményért! (x)

Most egy szuper videós segítséget osztunk meg veletek. Csonka Enikő, a GastroHobbi blog szerzője nagybevásárlást tartott a METRO egyik áruházában. Megvette azt a három, promócióban részt vevő hozzávalót, ami saját szaftoskaraj-receptjéhez szükséges volt. A termékekért Mastercard bankkártyával fizetett. Regisztrált a Játék oldalán a sorsjegyen szereplő kód segítségével. Nézzétek meg, hogyan tudtok Ti is egyszerűen csatlakozni az akcióhoz.

Itt a videó, benne a szaftos karaj receptje!

https://www.faceb ook.com/GastroHobbi/videos/313518349433130/

A receptversenyről

A nyereményjáték időtartama: 2018. szeptember 26 – 2018. október 22.

Vásárolj a promócióban szereplő termékekből legalább nettó 3000 Ft-ért, és a kapott sorsjegyen szereplő kód segítségével töltsd fel (a 3 akciós terméket tartalmazó) receptedet leves, főétel vagy desszert kategóriában.

A zsűri tagjai: a Konyhafőnök c. műsorból jól ismert Bernáth József séf, Gálicz István, a METRO Gasztroakadémia séfje és Vidák Zoltán, a METRO Gasztroakadémia vendégoktatója.

A receptverseny nyertesei részt vesznek a METRO Gasztroakadémián 2018. november 30-án megrendezésre kerülő nagyszabású Főzőshow-n, ahol mindenki a sztárpárjával főzhet.

Kattintsatok ide a Játékszabályzatért, és benne a szuper nyeremények listájáért!

Tudj meg még többet a METRO „Csillogtassa meg főzőtudományát” nyereményjátékról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek