Ez a citromfacsaró trükk az új kedvenced lesz: csak semmi erőlködés

A citromfacsarás bonyolult procedúra tud lenni, hiszen a félbevágás után még a magokat is el kell távolítani a lé kinyereséhez. Mai Napi Tippünkben egy igazán egyszerű trükköt mutatunk nektek, amihez egyetlen plusz eszközre van szükség, és közel nulla erőbefektetésre, olyan egyszerűen lehet kifacsarni a citromot, ráadásul magmentesen.

A citromfacsarással nem lesz többé gondod, ha a következő trükköt ellesed a mindennapokra. Egyetlen plusz eszköz kell csupán, ami valószínűleg minden háztartásban megtalálható, és egyetlen egyszerű lépés, hogyerőlködés nélkül kifacsard a citromot. Lássuk, miről van szó!

A citromlevének kinyerése némi vessződéssel járt... eddig!

A TikTok már nem kevés trükköt adott nekünk a konyhában, és a citromfacsarást is egészen egyszerűvé teszi egy új módszer. Ehhez nem is lesz másra szükséged, csupán egy hegyes kis eszközre, például grillnyársra vagy egy hegyes végű pálcikára.

Fogd a szúróeszközödet, és a citrom egyik végébe szúrd bele. Ezután már nincs más dolgod, mint kinyomni a citrom levét.

A trükk egyszerű, és magmentesen nyerheted ki a citromlevet, anélkül, hogy nagyon megfeszülnél.

Íme, a citromfacsaró trükk a gyakorlatban:

@johannawestbrook

Legit didn’t think this would work #lemonhack #quickrecipes #food #foodhack

♬ original sound - Johanna Westbrook

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...