3 ok, ami miatt megéri héjában enned a burgonyát

Az egészséged érdekében nem érdemes megszabadulnod a krumplihéjától, hiszen rendkívül hasznos tápanyagokat tartalmaz.

A legtöbb ember héj nélkül fogyasztja a burgonyát, ami óriási hiba, hiszen alapvetően ez is rengeteg tápanyagot tartalmaz. Arra azonban fontos figyelni, hogy ha héjastul esszük, bio burgonyát vásároljunk, és így olyan hasznos tápanyagokhoz juthatunk, mint például a kálium, a vas, a B3-vitamin és sok-sok rost. De nézzük, mire jó még a burgonya héja.

Kattints a képre a galériáért!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...