Budapesti lázadás a McDonald's ellen!

Legalábbis ezt mutatja be az amerikaiak kedvenc mexikóikonyhás gyorsétteremlánca, a Taco Bell új reklámja, amit magyar főszereplővel, minden kockájában Budapesten forgattak.

A fikciós sztoriban egy fiatal pár szökést kísérel meg a vasfüggönyös, McDonald's uralta birodalomból, ahol a kommunista rendszerben már mindenki befásult, és megkeseredett a szájába diktált hamburgeres reggeliktől. Főhőseink azonban fellázadnak, és kiállnak a kötelező reggelik sorából, hogy a bohócos koszt helyett a szabadságot, és az igazán finom reggeliket válasszák.

Nézd meg a Taco Bell új reklámját!

A kisfilm már a megjelenéskor Amerika kedvence lett, hiszen tökéletes paródiája a McDonald's offenzív térhódításának és hatalmának a világ gyorséttermi piacán. A mexikóikonyha-inspirálta Taco Bell pedig ezt alázva illusztrálja a hibátlanul kitalált akció-bohózatában, amit - a kommunizmust igazán jól ismerő - Magyarországon forgattak Hőrich Nóra Lili főszereplésével.

Láttad már?

A "mi" pulinkkal édesget reklámjában a Dr Pepper!

via 444

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!