Budapesti lázadás a McDonald's ellen!

Legalábbis ezt mutatja be az amerikaiak kedvenc mexikóikonyhás gyorsétteremlánca, a Taco Bell új reklámja, amit magyar főszereplővel, minden kockájában Budapesten forgattak.

A fikciós sztoriban egy fiatal pár szökést kísérel meg a vasfüggönyös, McDonald's uralta birodalomból, ahol a kommunista rendszerben már mindenki befásult, és megkeseredett a szájába diktált hamburgeres reggeliktől. Főhőseink azonban fellázadnak, és kiállnak a kötelező reggelik sorából, hogy a bohócos koszt helyett a szabadságot, és az igazán finom reggeliket válasszák.

Nézd meg a Taco Bell új reklámját!

A kisfilm már a megjelenéskor Amerika kedvence lett, hiszen tökéletes paródiája a McDonald's offenzív térhódításának és hatalmának a világ gyorséttermi piacán. A mexikóikonyha-inspirálta Taco Bell pedig ezt alázva illusztrálja a hibátlanul kitalált akció-bohózatában, amit - a kommunizmust igazán jól ismerő - Magyarországon forgattak Hőrich Nóra Lili főszereplésével.

Láttad már?

A "mi" pulinkkal édesget reklámjában a Dr Pepper!

via 444

Hozzászólások (1)

Artemisz

Nem járok gyorséttermekbe, de amelyik cég (jelen esetben mexikóikonyhás) ilyen etikátlan, jogsért? üzleti fogásokat alkalmaz, oda elvb?l sem megyek. Ha valaki be akar törni a piacra, akkor azt saját, min?ségi termékekkel, szolgáltatással tegye, ne egy másik személy, cég, s?t, a fogyasztók (hiszen engem degradál le, ha x cég termékeit vásárolom) szapulásával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.