Bódi Margó akár hajnali kettőkor is teljesíti unokái kívánságát

Az ötszörös nagymama elárulta, milyen kívánságokkal találják meg őt az unokái.

Bódi Margó fiatal korában, férje édesanyjától, Boriska mamától leste el, hogy milyen egy jó háziasszony. Most pedig ő adja át ezt a tudást unokájának, Liliennek, írja a Meglepetés cikke. Ám az ötszörös nagymama nemcsak tanítja unokáit, hanem folyton a kedvükben jár!

Bódi Margó akár hajnali 2-kor is teljesíti unokái kívánságát

Családja minden kívánságát teljesíti

Kilencéves voltam, amikor az édesanyám meghalt. Guszti 14 éves koromban szöktetett meg otthonról, a családjukhoz kerültem. Boriska mamától tanultam meg, hogy mi egy tisztességes roma asszony feladata. Főzés, mosás, takarítás, bevásárlás

– mesélte a lapnak Margó.

Az énekesnő arra is kitért, hogy szerinte Guszti dolga, hogy pénzt keressen, gondoskodjon róluk, az övé pedig, hogy vezesse a háztartást, a gyereket nevelje, és kiszolgálja a férjét.

„Olyan nálunk nem fordulhatott elő, hogy ha valamelyik unokám éjjel kettőkor felébresztett, hogy kakaós palacsintát enne, én ne keltem volna ki az ágyból, és ne sütöttem volna néhány darabot. Nem is tudnék visszaaludni, ha nem teljesíteném a férjem, a gyerekeim vagy az unokáim kívánságát" – magyarázta a nagymama.

Címlapfotó: TV PAPRIKA

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.