Így készült a magyar csapat derelyéje a Bocuse d'Oron

Veres István és csapata a lyoni Bocuse d'Oron töltött derelyéjét készített az elviteles dobozába, amelyet fehérparadicsom-szósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel egészítettek ki. Lássuk a varázslatos fotókat!

A Bocuse d'Or elviteles menüdobozát a versenyzőknek kellett megtervezni, kizárólag növényi alapanyagokból, azzal a kikötéssel, hogy a csomagolás legyen újrahasználható is. Ezt a komplex kérést a magyar csapat igen kreatív módon oldotta meg.

A dobozba garnélával töltött derelye került fehérparadicsom-szósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel, melynek elkészítéséről Fekete Antonio készített fotósorozatot.

Fotók: Magyar Bocuse d'Or Akadémia, Fekete Antonio Designfood


Magyar büszkeségek a gasztronómiában:

Legújabb receptek

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...