Ilyen még nem volt: itt az éttermi minőségű, fagyasztott nápolyi pizza

Hiánypótló termék: itt a nápolyi kemencében elősütött, prémium fagyasztott pizza. Ilyet még tuti nem ettél!

A ‚Do It Yourself“ pizza kit után újabb kreatív megoldás, hogyan juthatunk percek alatt friss, éttermi szintű pizzához otthon: itt a BLITZ.FROZEN.!

A Blitz Pizza Budapest is azok közé tartozott a pandémia első hullámakor, akik nem a házhozszállításban látták meg a legnagyobb lehetőséget.

Szerintük ugyanis a pizza frissen jó, a tökéletes Blitz-élményből pedig nem akartak engedni.

Elsőként jelentek meg otthon összerakható pizzaszettjeikkel a futótűzként terjedő meal kit-ek világában az országban, és azóta is megállás nélkül szállítják hétről hétre a hosszan, kovásszal kelesztett bucit és a többi minőségi hozzávalót, hogy nekünk otthon már csak a pizzasütés kreatív részével kelljen foglalkoznunk.

Liptay Dávid, a Blitz alapítója

A jó minőségű fagyasztott pizza nem újdonság, külföldön már több pizzázó is meglátta az ebben rejlő lehetőségeket, itthon viszont egyelőre egy olyan picai rés, amire egyértelműen van igény.

Ebben látta meg a Blitz alapítója Liptay Dávid a lehetőségeket, aki már majdnem egy éve kísérletezik a tökéletes termék megalkotásával.

A kovásszal kelesztett pizzatésztára a Blitztől megszokott kiváló alapanyagok kerülnek, ezt sütik majdnem készre az 500 fokos, fatüzeléses nápolyi kemencében, majd egy fél órás gyorsfagyasztás után már kész is.

Ezután gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint bármelyik fagyasztott pizza, 10 perc az előmelegített sütőben, és fogyasztható.

BLITZ.FROZEN

„Csak úgy, mint a DIY esetében, a fagyasztott pizza gondolata is már évekkel ezelőtt a fejünkben volt, de most, hogy a piaci helyzet megkövetelte egyértelművé vált, hogy lépnünk kell.  A pizza kitek esetében bebizonyosodott, hogy van rá igény, sokan választják ezt az opciót pizzarendelés helyett. Nem csak mert így friss pizza lesz a végeredmény, de programnak is szuper. Ezen felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy a Frozen pizzának is van létjogosultsága“ – mondta el Liptay Dávid, a Blitz alapítója.

Saját webshopjukon keresztül tudjuk leadni az előrendelést, és minden héten pénteken  szállítják nekünk a fagyasztott pizzát.

Egyelőre háromfélét rendelhetünk: egy hagyományos Margherita (Margit – 3500 Ft/2db), enyhén csípős olasz szalámival készült Salamit (4200 Ft/2db) vagy pedig a három féle sajttal készült, fehér alapú Cheesus névre keresztelt pizzát (4500/2db) valamint egy TRY THEM ALL! csomaggal is készültek a mindhárom verziót tesztelni vágyóknak.

Több információ itt!

Címlapfotó via.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek