Rizses ételinspirációk a legjobbtól – A Ben’s Original™ az otthonfőzés mestere

Ugyan a világ elsőszámú rizsmárkája, az Uncle Ben’s 2022 januárjától a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesz megtalálhatók a boltok polcain, továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett. Mi több, ételinspirációival és magyarországi aktivitásaival „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”.

A névváltás hátterében a befogadás és a méltányosság előtérbe helyezése áll. Ennek támogatása érdekében a márka új célkitűzést is megfogalmazott. A BEN’S ORIGINAL™ partnerszervezeteinek segítségével szeretne olyan lehetőségeket teremteni „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”. A jótékonysági célok támogatására és az eredmények előmozdítására a márka aktivitásokban gazdag újévet tervez Magyarországon.

A Ben’s Original™ az otthonfőzés mestere

A megújult márkanév, csomagolás és márkacél mellett a BEN’S ORIGINAL™ új honlapot hozott létre a magyar fogyasztók számára, ahol rengeteg ételinspiráció és recept segíti az otthoni főzést és a változatos ételkészítést kis és nagy családok, baráti társaságok vagy éppen egyedül főzőcskéző ételkedvelők számára. Mindegy, hogy a száraz rizsre, máris kész rizsre vagy ízletes szószokra esik a választás, a www.bensoriginal.hu  mindenkinek segítségére lesz a kedvenc rizses étele elkészítésében.

Rizses ételinspirációk a legjobbtól

Fontos, hogy az ételek és az ételkészítés már nem csak tápanyag és örömforrás, hanem a személyes identitás kifejezőeszközévé is vált, de jó ételt készíteni nem csak több éves tapasztalattal és sok-sok óra konyhában való ácsorgás árán lehet. A BEN’S ORIGINAL™ minden korosztály számára ízletes és tápanyagban gazdag ételeket – mártásokat, natúr és fűszeres, zöldséges rizseket– kínál, amelyekből egyszerűen és gyorsan készíthető nagyszerű ebéd vagy vacsora.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek