Befőzés, de mivel?

Ha kimegy az ember a piacra, a sok paradicsom- és cseresznye közül nem is tud választani, olyan szépek. De vajon a legnagyobb és legpirosabb a legmegfelelőbb a befőzéshez?

Lédús vagy vastag húsú? Érett vagy kevésbé piros? Roppanós vagy puhább? Honnan lehet tudni egy gyümölcsről vagy zöldségről, hogy pont a legmegfelelőbb számunkra a befőzéshez? Egy csomó kérdés felmerül ebben az időszakban. Íme néhány praktika, melyek segítségével biztosra mehetsz a bevásárlásnál. Még több információért kattints a képekre!

  1. 1.

    Fejtett meggy

  2. 2.

    Málnaszörp

  3. 3.

    Ribizliszörp és lekvár

  4. 4.

    Egres szörp

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Hát jobban jár az ember ha készen megveszi a boltban üvegesen vagy fagyasztva .. vagy megvárja az importot mert a magyar majdnem 2× annyiba kerül és egyáltalán nem finomabb...ez a finomabb duma er?ltetet múltkor a nyanya a tv-ben 800forintos megyre azt mondta hogy nem drága.. xD közben meg visitoznak a nyugdijért.. elétek van rakva amit irnotok/mondonotok kell..ennyi..verebek vagytok mind FideSSes banda!!!

Miss Lemon

Kedves Tinycc! Már több ízben is megkértünk, hogy a hozzászólásaidban kerüld a sérteget? megjegyzéseket, legutóbb éppen tegnap. Ismét ezt kérjük t?led, illetve ideiglenesen letiltjuk a profilodat 24 órára. Üdvözlettel: Rehova Kata

1EDY

kedves nosaltysok! mivel nincs olyan link az oldalon (vagy csak én nem találtam), hogy kapcsolat, így kénytelen vagyok itt megosztani ezt a gyöngyszemet amit most találtam a pektinr?l. http://www.pekto.hu/mi-is-az-a-pektin mivel teljesen kezd? vagyok a bef?zésben kicsit utánajártam, hogy is kell a pektint használni. nagyon meglep?dtem, hogy mi másra lehet még használni. remélem feltudjátok használni.

Címlapról ajánljuk

Ezért ne vegyél soha előre reszelt sajtot

A kényelmi termékek rendszeresen átveszik az irányítást a konyhában, főleg ha nincsen kedvünk vagy időnk mindent magunk elkészíteni. Gyakran használt „mentőöv” az előre reszelt sajt is, pedig több szempontból is alulmarad a frisshez képest.

Lakos Benedek

További cikkek