Lédús vagy vastag húsú? Érett vagy kevésbé piros? Roppanós vagy puhább? Honnan lehet tudni egy gyümölcsről vagy zöldségről, hogy pont a legmegfelelőbb számunkra a befőzéshez? Egy csomó kérdés felmerül ebben az időszakban. Íme néhány praktika, melyek segítségével biztosra mehetsz a bevásárlásnál. Még több információért kattints a képekre!
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több befőtt563Kalória11.3gFehérje137gSzénhidrát3.4gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több szörp1009Kalória5.3gFehérje254.1gSzénhidrát2.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több gyümölcslekvár920Kalória3.4gFehérje235.8gSzénhidrát0.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több szörp364Kalória0.9gFehérje93.2gSzénhidrát0.5gZsír