Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Azt hitték, különleges madarat találtak, borzalmas szaga árulkodott az igazságról

Különlegesnek tűnő madárra bukkantak brit állatvédők Buckhingamshire megyében. Az út szélén talált állatról hamar kiderült, hogy teljesen átlagos, csak jól befűszerezte magát.

Valószínűleg örökre titok fogja fedni annak a madárnak a történetét, amelyikre brit állatvédők találtak rá Buckhingamshire megyében. Az egzotikusnak tűnő narancssárga tollazatú madárról hamar kiderült, hogy valójában csak egy currybe mártózott állatról van szó, aki a fűszeres panír miatt képtelen volt rendesen repülni.

Az állatkórház dolgozói azonnal kezelésbe vették a bajba került madarat. Miután lemosták róla a curry-t és megvizsgálták kiderült, a kisebb traumán kívül semmilyen maradandó kár nem érte az állatot, akit a gondozók Vinny-nek neveztek el, szerintük a Vindaloo curry nevű indiai fűszer lehetett a ludas. 

Nem ez az első eset, hogy Nagy-Britannia területén bajba, vagy inkább fűszerbe esett sirályra bukkantak az állatvédők, alig három évvel ezelőtt ugyanis egy Tikka Massalába „panírozott” madarat találtak az állatvédők.

Az állatkórház a valaha volt eddigi legfurcsább esetként számolt be a történtekről. Bár a madár először nagyon különlegesnek tűnt, az orvosok és a gondozók szerint is elképesztően büdös volt. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via CNN

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!