Átvert gyerekek: "Megettem az édességet!"

Hogy reagálnak a gyerekek, ha azt hazudja a szülő, hogy megette az összes Halloween-cukorkát? Itt a videó!

Jimmy Kimmel, amerikai showman már negyedik éve arra kéri a szülőket, hogy verjék át gyerekeiket, és hazudják azt nekik, hogy megették az össze Halloween alatt összegyűjtött cukorkát, aztán mindezt vegyék fel videóra.

Az összeállítás minden évben annyira jól sikerül, hogy én már napok óta azt vártam, hogy végre felöltsék a YouTube-csatornájukra az összevágott anyagot! Az biztos, hogy én az a fajta szülő leszek, aki gondolkodás nélkül füllent majd - persze a végén mindenki elárulja, hogy igazából csak viccelt. Tény, hogy a reakciók igen vegyesek: van itt igazi fájdalom, dühöngő hiszti, de akad olyan aki, azt mondja, nincsen semmi baj. Na, remélem, ez utóbbi lesz majd az én gyerekem is, mint mondjuk az a kissrác, aki 1:58-nál megveszi a tekintetével a nézőket. Nekem ő az abszolút kedvencem!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek