Átvert gyerekek: "Megettem az édességet!"

Hogy reagálnak a gyerekek, ha azt hazudja a szülő, hogy megette az összes Halloween-cukorkát? Itt a videó!

Jimmy Kimmel, amerikai showman már negyedik éve arra kéri a szülőket, hogy verjék át gyerekeiket, és hazudják azt nekik, hogy megették az össze Halloween alatt összegyűjtött cukorkát, aztán mindezt vegyék fel videóra.

Az összeállítás minden évben annyira jól sikerül, hogy én már napok óta azt vártam, hogy végre felöltsék a YouTube-csatornájukra az összevágott anyagot! Az biztos, hogy én az a fajta szülő leszek, aki gondolkodás nélkül füllent majd - persze a végén mindenki elárulja, hogy igazából csak viccelt. Tény, hogy a reakciók igen vegyesek: van itt igazi fájdalom, dühöngő hiszti, de akad olyan aki, azt mondja, nincsen semmi baj. Na, remélem, ez utóbbi lesz majd az én gyerekem is, mint mondjuk az a kissrác, aki 1:58-nál megveszi a tekintetével a nézőket. Nekem ő az abszolút kedvencem!

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek