ChocoMe: Álmodd meg ünnepi csokidat!

Kerek csokoládé, szögletes csokoládé… Gyömbéres, kávés, narancsos vagy vaníliás, makadámdiós, áfonyás! A chocoMe új üzemet avatott, és új, karácsonyi ízeket is ünnepelt!

Új manufaktúra, új ízek

Új csokoládémanufaktúrát avatott Angyalföldön a kézzel készült, több millióféleképpen összeállítható, személyre szabható magyar sikercsokoládé! Az avatóünnepség résztvevői már az új üzemben kóstolhatták meg a chocoMe karácsonyi kollekcióját, illetve részt vehettek egy olyan üzemlátogatáson is, ahol a chocoMe csokoládék készítésének minden fortélyát megtekinthették.

Álmodd meg a saját chocoMe csokidat! >>

A chocoMe karácsonyi kollekciója

Az üzemavató ünnepségen bemutatták a vállalat 2012-es karácsonyi kollekcióját is, amelyben az ünnepekre jellemző ízek, fűszerek és illatok dominálnak. A chocoMe szerint az idei karácsony „slágergyanús” összeállítása a tengeri sós, tahiti vaníliaporral fűszerezett, karamellízű csokoládépasztillás, pekándiós tejcsokoládé lesz.

Ha szereted a lágy, kényeztető ízeket, a chocoMe finomságait imádni fogod. A karácsonyi kollekció tejcsokoládéi közé a fahéjas és almás, törökmogyoróval és mézízű csokoládépasztillával feldobott desszert, valamint a klasszikus almás, diós és mézessütemény-ízű csokicsoda tartozik.

{ GALÉRIA = 0,1,2,3,4 }

A keserű csokoládéért rajongsz? A pekándiót, a kandírozott narancsívet, a szegfűszeget és a 23 karátos, ehető aranyat éjfekete étcsokoládé öleli körbe, míg egy másik ünnepi kreációban a fahéj és a makadámdió az ünnep hagyományos ízeit, a madagaszkári Bourbon-vaníliapor és a vörösáfonya a különlegességet juttatja eszünkbe.

Ha pedig a hónál fehérebb fehércsokoládét szereted, a mákos, diós, meggyes ízkombináció mellett a mandulás, mézes mogyorós, kandírozott narancshéjas, illetve pekándiós, aranymazsolás, ehető aranycsillagokkal ékesített chocoMe-kreációkkal ajándékozhatod meg magadat és szeretteidet.

A megnyitó alkalmával Rézangyal pálinka és chocoMe csokoládé, valamint bor és csokoládé összekóstolás is zajlott, az új trend kedvelői pedig Strongbow ciderrel lazíthattak. (x)

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

„Minél kevesebb fűszert használunk, annál jobban megismerjük az étel igazi...

A koreai konyha az utóbbi időben világszerte kiemelt figyelemnek örvend. Részben, mert ez a mindent elsöprő koreai hullám, az úgynevezett hallyu egyik zászlóshajója, részben, mert hagyományos konyhatechnikai eljárásaival fenntartható példát mutat. És nem kis részben azért, mert globalizáció ide, nagyvárosokba begyűrűző nyugati éttermek oda, a koreaiak egy része ma is szinte szakrális viszonyt ápol az étellel.

Balázs Barbara

További cikkek