Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

9 trükk a Te konyhádba, hogy megkönnyítsd az életed

Semmi kétség, az ember szereti a dolgokat egyszerűbben, okosabban, hatékonyabban végezni, így van ez a konyhában, főzés közben is. Nézzétek ezt a pár okosságot!

Egy átlag háziasszony a konyhában tölti a legtöbb idejét, ahol MINDIG óriási lelkesedéssel (érezzétek az iróniát) süt és főz  a családnak. Szóval valljuk be, ezt az időt legtöbben – akik nem vagyunk annyira szerencsések, hogy a főzés legyen a hobbink – szeretnénk láthatóan lecsökkenteni.

Jöjjön pár ötlet, ami hatékony, trükkös és hasznát veheted a konyhában, katt a képre:

...ezeket is nézd meg!


via brightside

Szólj hozzá!

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Rékuczi
Rékuczi Fri, 2017-03-03 12:30

Szobatársam apja, mikor még iskolába járt, és nem volt kedve vizsgázni, órára bemenni, dolgozatot írni stb. sós kávét ivott, vagy krétaport evett. Ezektől aztán remek lázas hasmenéses tünetei lettek. A történet hitelességét nem tudom szemtanúként igazolni, de a kávé egy csipet sóval sem hangzik túl egészségesen. De fahéjjal isteni!

VToncsi
VToncsi Thu, 2017-02-23 14:41

Én sem kötözködni akarok, de a hivatkozott angol nyelvű szöveg éppen fordítva szól: a 4 dudoros női édesebb, fogyasszuk nyersen, a 3 dudoros „férfi” paprikát pedig inkább főzve/párolva.

gemini02
gemini02 Fri, 2017-02-17 19:23

Nem kötözködöm, biztos véletlenül, de megcserélődött a fordítás. A női (female) paprika a 4 "dudoros", a férfi (male) a 3 dudoros.

herta
herta / herta Tue, 2019-01-01 21:13

A paprika azóta sincs javítva, ugyanúgy közreadtátok a facebookon hibákkal. Fokhagymából sem egy gerezdet, hanem a teljes fejet kell a mikróba tenni.