7 nap, 7 étel – Gyors kánikulamenü vár, hűs, nyári ízekkel

Igencsak ránkrontott a nyár ezekkel az extrém hőmérsékletekkel, ilyenkor nemcsak nehéz ételeket nincs kedve az embernek enni, de úgy általában főzni se nagyon. Siessenek megmentésünkre az alábbi gyors és kevés főzéssel járó receptek!

Vannak azok a hetek nyáron, amikor alig akarjuk elhagyni a lakást a hőség miatt, de házon belül is nagyon megválogatjuk, milyen tevékenységekkel töltjük az időnket. Ilyenkor hosszú órákig a gáztűzhelytől szaunává fűtött konyhában állni rémálom, könnyebben lemondunk hát azokról az ételekről, amelyek sok főzést igényelnek. A végeredmény nagyjából az alábbi menü lehet, amelyben a receptek kevés sütést-főzést igényelnek, ráadásul a gyomrokat sem nehezítik el. Hűsöljünk és lakjunk jól egy csapásra nyári receptekkel!

Nézd meg galériánkban a hétre szánt nyári ételeket, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyári ötlet, recept és finomság vár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!