Gombából sosem elég! Szószokhoz, levesként, rakott ételekben is szeretjük, és az a jó, hogy a húsevők sem panaszkodnak, ha gombától illatos fogások kerülnek a tányérjukra.
A gomba szinte minden húsfélével kiváló kapcsolatot ápol, a pikáns, tartalmas marhasültek mellé éppúgy passzol, mint a szárnyasokhoz. Rizottóként gyors egytálételként kínálhatjuk, sok zöldséggel, szaftosan, hétköznapokon hús nélkül. A hagyományos rántott gomba tartárral kombináció helyett újítsunk! Pakoljuk tele gombával a lasagnét, palcsintatésztával, további zöldségekkel, tökéletes rakott gombás kreációkkal frissíthetjük konyhai tudásunkat.
Rizottóreceptekért kattints ide >>
Szószokhoz egyik legjobb kísérőnk a gomba, de sűrű, kiadós krémlevesek is készülnek ebből a se nem állat, se nem növény finomságból. Ha valamilyen különlegesebb gombafajtához jutunk, semmiképp se sétáljunk tovább üres kézzel az árustól! Pár szem illatos vargánya minden ételt megbolondít, nem kell sok-sok ezer forintért több kilót vásárolnunk belőle.
További gombás fogásokért kattints ide >>