Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

7 csodás karácsonyi teríték - Így hajtogasd a szalvétát, hogy az ünnepi asztal éke legyen

Egyszerű, mégis látványos díszeket hajtogathatsz szalvétákból, amikből a karácsonyi asztal dísze is lehet. Szalvétacsodák egyszerűtől a mesterfokig.

Egy szépen terített asztal mellett az ételek is jobban ízlenek, azonban nem kell órákat töltened a dekorációval: egy-két ízléses dísszel és szépen hajtogatott szalvétákkal könnyen feldobhatod bármelyik terítéket.

Ünnephez méltó formavilág:

Használj tipikus karácsonyi színeket, vagyis keverd a zöld és a bordó különböző árnyalatait. Ha így teszel, különösebben hajtogatnod sem kell azért, hogy a végeredmény látványos legyen: elég becsomagolni az evőeszközöket a szalvétába, és masnival átkötni őket.

Egyszerű de annál látványosabb, ha a szalvétából balerina ruhát hajtogatsz. A kép alatt mutatjuk hogyan készítsd el.

Ez a játékos csillagalak kicsit bonyolultabb, de a végeredmény igazán látványos. Vegyesen, vagyis bordó, zöld és fehér színekben tedd az asztalra, és még hangulatosabb lesz a teríték.

Bármilyen színben nagyon jól mutat a virágra hasonlító forma. Egy szép szalvétagyűrűvel koronázhatod meg igazán a látványt.

Elegáns terítékhez tökéletesen passzol ez a stílus:

Ez a cuki masni a balerina ruhával együtt is nagyon jól mutat az asztalon. Ha fekete szalvétából készíted el, csokornyakkendőre hasonlít, így a hölgy vendégek elé balerina ruhát, a férfiak elé pedig ezt a formát is teheted:

Ezeket olvastad már?

Címlap: Pinterest

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!