5 olcsó magyaros vacsora

Nem kell mindig kulináris különlegességekkel elkápráztatni a családot, inkább poroljuk le a régi recepteket, és készítsünk egy jól bevált, klasszikus fogást.

Egy zöldségekben gazdag főzelékkel vagy akár egy tartalmas levessel is jól lehet lakni, és mivel javában tombol a nyár, már rengeteg friss, szezonális alapanyag közül válogathatunk, amit még a pénztárcánk is meg fog hálálni. Készíthetünk belőlük a sült húsokhoz ízletes salátát, ropogós zöldségköretet, de az újburgonyát sem érdemes mellőzni, ami héjában megpirítva az igazi. Következzen hát öt tipp magyaros vacsora témakörben – ezeket tuti mindenki örömmel falja majd!

 1. 1.

  Sült oldalas 1.

 2. 2.

  Kelkáposztafőzelék hagyományosan

 3. 3.

  Pikáns csirke egészben sütve

 4. 4.

  Betyárleves Tündér konyhájából

 5. 5.

  Paprikás krumpli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek