5 gyanús jel, hogy megkéri a kezed a párod Valentin-napon

Ha érik már a leánykérés, és úgy érzed, bármikor eljöhet végre a várt pillanat, figyeld ki a jeleket, hátha pont Valentin-nap szánja rá magát!

Jó ideje együtt vagytok, de még nem történt meg a Nagy Leánykérés? Vagy szimplán úgy érzed, annyira nagy a szerelem, hogy időtényező ide vagy oda, már most nyakába ugranál, ha megkérne, akkor figyeld a jeleket, hiszen közeleg a Valentin-nap, hátha most szánja el magát. Szerintünk ezek gyanúsak lehetnek:

via GIPHY

1. Sokat foglalkozik a már meglevő gyűrűiddel

Ha szoktál gyűrűt hordani, gyanúsan sokat nézegeti, forgatja, méricskéli őket. Esetleg még kérdezget is: "Ezt szereted jobban?" - és rámutat az aranyra. "Vagy a köves ezüstöt?"Ha pedig eltűnik pár napra, mert mosogatáskor levetted, ő meg ártatlanul rázza a fejét, hogy nem látta, majd hirtelen megtalálod a helyén, sanszos, hogy elvitte az ékszerészhez méretvételre!

2. Hallod, hogy anyuddal/testvéreddel/barátnőddel beszél telefonon

Sose hívja őket, de hallod, hogy susmusolnak a telefonban. Ha megjelensz a szobában, feszengve néz fel rád, és átsétál a konyhába. Ha nem volt meg neki a telószámuk, elkéri tőled. Na ez végképp gyanús.

Tudtad?

2015-től bevezették az adóalap-csökkentő első házasok kedvezményét (egy pár együttesen havi 5 000 Ft adókedvezményt érvényesíthet). 2017-től már minden friss házaspárnak két évig jár a kedvezmény, azoknak is, akiknek időközben gyermekük születik.

3. Napok (hetek?) óta feltűnően cuki

Rögtön a szennyesbe dobja a koszos zoknit. Bújik, puszilgat, masszíroz, ha kell, ha nem. Elmosogat, magától. Összeköti és kiviszi a szemetet. Vacsorát főz. Lehajtja a WC-deszkát. Szóval mindenre figyel, ami egy átlagos pár életében vitaindító szokott lenni.

4. Éttermekről faggat

Éttermekről, kedvenc nemzetközi konyhákról, ételekről kérdezget, ártatlan arccal. Lebeszél róla, hogy főzz hétvégén. Faggat, melyik az a (drága) étterem, amibe régóta vágysz, de még sose jutottál el. Haladó szintű gyanakvásra ad okot, ha konkrétan helyet is foglal az egyikben, és megkér, tedd magad szabaddá.

5. Lenyílnak a keresési előzményei

Hogy, hogy nem, lenyílnak a böngészőben a keresési előzményei, és tele van ékszerboltok weboldalával. Mondjuk itt nem térnénk ki arra, miért is nyitottad le az előzményeket, khm. Szóval ekkor már tutira hevesebben doboghat a szíved!

AFiatal házasok adókedvezményeiről tudj meg többet itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek