Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

4 gyönyörű szoba, amelyet egyetlen apró, de őrülten stílusos elem tesz különlegessé

Az elmúlt évek lakásberendezési trendjei azt sugallják, hogy az ember minél inkább igyekszik otthonában is természetközeli hangulatot teremteni. (x)

Az elmúlt években domináló trendek szerint a világos, pasztell színek használata mellett különböző természetközeli anyagoknak is érdemes teret adnunk otthonunkban. Legyen szó egy fából készült polcrendszerről, egy durva kőzetből készült dísztárgyról vagy akár valamilyen természetesnek álcázott elektronikai kütyüről, a Föld adta anyagokat egyszerűbb bevinni otthonunkba, mint gondolnánk!

1. Divatosan természetes

A különböző növények és fa anyagok nem csak az erdőben, de nappalink vagy hálószobánk falain is harmonikusan mutatnak, a zöld és a barna különböző árnyalatai csak még szebb dzsungel-hatást keltenek a szobában. A szoba természetközeli hangulatához még akár egy gyönyörű, fából készült villanykapcsoló is látványosan képes hozzájárulni. 

2. Rideg anyagok, otthonos környezet

Ma már nem csak a konyhában és a fürdőszobában, de a nappaliban és hálóban is sokan szeretik a rideg, kőből vagy üvegből készült anyagokat. A kőborítás időt álló és letisztult csakúgy, mint az üveg, mely szinte minden formájában képes optikailag tágítani a teret és fényesebbé varázsolja bármelyik szobát. Az egységes dizájnt ne törjük meg egy szimpla, műanyag tárggyal vagy kapcsolóval, válogassunk kedvünkre a Legrand egyedi, üvegből, kőből vagy fémből készült kapcsolói közül. 

 

3. Tökéletesen láthatatlan

A monokróm stílus kedvelőinek elég nehéz dolga akadhat, ha lakástervezésről van szó. A tökéletesen egységes fekete, fehér és szürke árnyalatokkal bíró bútorokat és díszítőelemeket nem egyszerű kihívás megtalálni, nem is beszélve arról, mennyi dugaljnak, kábelnek és kapcsolónak kell úgy helyet találni, hogy az bárhonnan könnyen elérhető legyen és egyben visszafogott. Találd meg a számodra legkevésbé feltűnő, mégis tökéletesen stílusos kapcsolót a Legrand válogatásában!

4. Romantikus és egzotikus

Ne féljünk a meleg és a hideg árnyalatok kombinálásától, törekedjünk csupán arra, hogy a különböző anyagok ne üssenek el túlságosan egymástól. Ma már a meleg, egzotikus árnyalatok kedvelői is több gyönyörű és stílusos kapcsoló közül válogathatnak, nem kell többé rejtegetni egyetlen fali kapcsolót sem!

A Legrand Vallena Allure kollekciójában egyedi tervezésű, klasszikus és modern anyagokból készült kapcsolók közül válogathatunk. Legyen szó üveg, fa, réz, bőr, karbon vagy márvány anyagokról, a Vallena Allure kapcsolói között mindenki megtalálhatja otthonának egyik legszebb ékességét. 

Találd meg Te is az otthonod passzoló legszebb kapcsolót itt, a Legrand kínálatában!

Szólj hozzá!
https://ad.adverticum.net/t/?z=2201&g=5702800&b=570279000&h=[LOCATION]&p=2

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!