25 Star Wars ihletésű galaktikus étel

Már nemcsak a pólókon és bögréken, hanem még a kenőmájason is rajta van a Star Wars-logó. A legfanatikusabbak pedig odáig mennek, hogy maguk kreálják a galaktikus ételeket. 

Hétfő este hatalmas ováció és siker fogadta a Star Wars legújabb epizódját, a hetedik részt (Az ébredő Erő) az Egyesült Államokban. Első VIP-bemutatóját az Oscar-díj-átadásnál is nagyobb várakozás és előkészület előzte meg. A filmes szakma szerint ez lehet minden idők eddigi legsikeresebb mozija, amit már az is bizonyít, hogy az új epizód bemutatása körül ismét fellángolt az SW-láz, beindult az ajándéktárgyak tömeges gyártása (ami ugye főleg Karácsony előtt a legtutibb üzlet), és persze a legfanatikusabb hobbiséfek is egymásra licitálnak a leggalaktikusabb ihletésű ételkompozícióikkal.

Íme az a 25 Star Wars ihlette étel, aminek minden galaktikus (családi vagy baráti) összejövetelen ott a helye:

És ezt tudtad a Star Wars-ról?

Az első Star Wars-epizód 1977-ben mutatkozott be a filmvásznon, és óriási változásokat idézett elő Hollywoodban: a filmipar máshogy tekintett aztán a kasszasikerekre, a jegybevételekre és a technikai effektusokra.A Star Wars az egyetlen olyan filmfranchise, amelyet a világon mindenhol és mindenki ismer. A Lucasfilm az első rész óta tudatosan úgy építette fel, hogy az élet minden területére hatással legyen. A Disney-hez átkerült jogok tették lehetővé azt az egész pályás letámadást, amelyet most átélünk. A cég nagyon ügyesen bánik a sztárjaival, a csatornáival és a figuráival, de maximum a tinédzsereket érte el eddig velük, ezért kellett neki egy olyan brand, amellyel az egész lakossághoz szólni tud.

(via sheknows)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek