25 Star Wars ihletésű galaktikus étel

Már nemcsak a pólókon és bögréken, hanem még a kenőmájason is rajta van a Star Wars-logó. A legfanatikusabbak pedig odáig mennek, hogy maguk kreálják a galaktikus ételeket. 

Hétfő este hatalmas ováció és siker fogadta a Star Wars legújabb epizódját, a hetedik részt (Az ébredő Erő) az Egyesült Államokban. Első VIP-bemutatóját az Oscar-díj-átadásnál is nagyobb várakozás és előkészület előzte meg. A filmes szakma szerint ez lehet minden idők eddigi legsikeresebb mozija, amit már az is bizonyít, hogy az új epizód bemutatása körül ismét fellángolt az SW-láz, beindult az ajándéktárgyak tömeges gyártása (ami ugye főleg Karácsony előtt a legtutibb üzlet), és persze a legfanatikusabb hobbiséfek is egymásra licitálnak a leggalaktikusabb ihletésű ételkompozícióikkal.

Íme az a 25 Star Wars ihlette étel, aminek minden galaktikus (családi vagy baráti) összejövetelen ott a helye:

És ezt tudtad a Star Wars-ról?

Az első Star Wars-epizód 1977-ben mutatkozott be a filmvásznon, és óriási változásokat idézett elő Hollywoodban: a filmipar máshogy tekintett aztán a kasszasikerekre, a jegybevételekre és a technikai effektusokra.A Star Wars az egyetlen olyan filmfranchise, amelyet a világon mindenhol és mindenki ismer. A Lucasfilm az első rész óta tudatosan úgy építette fel, hogy az élet minden területére hatással legyen. A Disney-hez átkerült jogok tették lehetővé azt az egész pályás letámadást, amelyet most átélünk. A cég nagyon ügyesen bánik a sztárjaival, a csatornáival és a figuráival, de maximum a tinédzsereket érte el eddig velük, ezért kellett neki egy olyan brand, amellyel az egész lakossághoz szólni tud.

(via sheknows)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.