25 Star Wars ihletésű galaktikus étel

Már nemcsak a pólókon és bögréken, hanem még a kenőmájason is rajta van a Star Wars-logó. A legfanatikusabbak pedig odáig mennek, hogy maguk kreálják a galaktikus ételeket. 

Hétfő este hatalmas ováció és siker fogadta a Star Wars legújabb epizódját, a hetedik részt (Az ébredő Erő) az Egyesült Államokban. Első VIP-bemutatóját az Oscar-díj-átadásnál is nagyobb várakozás és előkészület előzte meg. A filmes szakma szerint ez lehet minden idők eddigi legsikeresebb mozija, amit már az is bizonyít, hogy az új epizód bemutatása körül ismét fellángolt az SW-láz, beindult az ajándéktárgyak tömeges gyártása (ami ugye főleg Karácsony előtt a legtutibb üzlet), és persze a legfanatikusabb hobbiséfek is egymásra licitálnak a leggalaktikusabb ihletésű ételkompozícióikkal.

Íme az a 25 Star Wars ihlette étel, aminek minden galaktikus (családi vagy baráti) összejövetelen ott a helye:

És ezt tudtad a Star Wars-ról?

Az első Star Wars-epizód 1977-ben mutatkozott be a filmvásznon, és óriási változásokat idézett elő Hollywoodban: a filmipar máshogy tekintett aztán a kasszasikerekre, a jegybevételekre és a technikai effektusokra.A Star Wars az egyetlen olyan filmfranchise, amelyet a világon mindenhol és mindenki ismer. A Lucasfilm az első rész óta tudatosan úgy építette fel, hogy az élet minden területére hatással legyen. A Disney-hez átkerült jogok tették lehetővé azt az egész pályás letámadást, amelyet most átélünk. A cég nagyon ügyesen bánik a sztárjaival, a csatornáival és a figuráival, de maximum a tinédzsereket érte el eddig velük, ezért kellett neki egy olyan brand, amellyel az egész lakossághoz szólni tud.

(via sheknows)

Hozzászólások (1)

witch

Ma reggel beszelgettek egy mozi tulajdonossal es azt mondta, hogy kb. 40 bemutatora mar az osszes jegy elkelt.

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek