Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

225 ezerbe került két pálinka a belvárosi szórakozóhelyen

Külföldiek sérelmére követtek el túlszámlázást egy pesti szórakozóhelyen.

A nyomozók elfogták annak a belvárosi szórakozóhelynek az üzletvezetőjét és személyzetét, akik újabb túlszámlázást követtek el külföldi férfiak sérelmére. A rendőrség tájékoztatása szerint Budapest V. kerületében, egy József Nádor téri szórakozóhely újra kinyitott azután, hogy korábban túlszámlázás miatt bezárták.

A hely új nevet kapott, de az üzletvezető és az alkalmazottak továbbra is maradtak. A nyomozás adatai szerint a szórakozóhely üzletvezetője, a 46 éves budapesti K. Valentina és az alkalmazottak, a 41 éves szintén budapesti D.-M. Ágnes, valamint a 33 éves szigethalmi O. Beáta 2018. január 2. és március 6. között újabb bűncselekményeket követtek el.

A hely alkalmazottai ugyanazt a módszert alkalmazták, mint korábban. Külföldi férfiakat csábítottak be a szórakozóhelyre, és alkoholfogyasztásra bírták őket. Amikor a vendégek távozni akartak, fizetéskor a fogyasztás mértékéhez képest jelentősen magasabb összeget kellett fizetniük.

Volt olyan eset, amikor pár pohár pezsgőért és röviditalért 180 000 forintot kellett fizetni, illetve két pohár pálinkáért 225 000 forintot kértek.

Hogy biztos megkapják a pénzt, az alkalmazottak több esetben bankautomatákhoz kísérték a sértetteket, de voltak, akiktől ellopták a pénztárcájukat.

A V. kerületi rendőrkapitányság nyomozó április 18-án éjszaka otthonában elfogták az üzletvezetőt, valamint munkahelyükön a két alkalmazottat. A rendőrök a három nőt üzletszerűen elkövetett csalás, kifosztás és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. K. Valentinát őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrségi akcióról videofelvétel is készült:

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!