20 paradicsomot 5 másodperc alatt

Volt már úgy, hogy vendégeket vártál, és utolsó pillanatra hagytad a saláta elkészítését? Most megmutatjuk, hogyan vágj fel egyszerre 20 koktélparadicsomot 5 másodperc alatt!

Az ízes és bonyolultabb fogások elkészítése esetén általában mindig utolsó pillanatra hagyjuk a saláta összedobását. Pedig ez is fontos része a vacsorának, a vendégek pedig már az asztalnál türelmetlenkednek. Az alábbi videóból kiderül, hogyan is rövidítheted le a koktélparadicsomok összevágási idejét.

Két lapos tányérra lesz csak szükséged, illetve egy éles késre. Rakd a koktélparadicsomokat az egyik tányérra, majd a másik segítségével fogd őket össze, a késsel pedig csak hasíts végig a két tányér közötti résen. Öt másodperc alatt annyi munkát elvégeztél, mint más percek alatt. Ilyen trükkökkel a tarsolyodban a vacsora csak sikeres lehet.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.