2 gyors ötlet: főzzünk finomat és egészségeset!

Nézd meg a Tchibo Top 4 dizájnos termékét, melyekkel egészségesebben készítheted el vacsoráidat. Mindezt Posta Renáta, a legjobb paleo-receptkönyvek írója ajánlja neked! (x)

„Az egészségesebb főzés érdekében először át kell alakítani a bevásárlólistánkat – kezdi Reni. - Piac, hentes, zöldséges – a legtutibb lelőhelyek. Szükségünk lesz új receptötletekre, a kísérletező kedvünkre, és új módszereket is érdemes megtanulnunk.”

Két finom és egészséges vacsoraötlet Renitől

  • Fél csokor friss kakukkfüvet összekötözünk egy szilikonszalaggal. Serpenyőben kacsazsírt forrósítunk, mérsékelt lángon a fűszercsokrot egy fakanállal lenyomva lassan körbeutaztatjuk. Ezután kb. 4x4 cm-es sütőtökkockákat adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk, chilivel és szerecsendióval is megszórjuk, puhára pároljuk.
  • 1-1 rész friss kakukkfüvet, rozmaringot, kaprot tegyünk fűszertojásba, és helyezzük a párolóedénybe egy adag tengergyümölcse mix aljára 2-3 szelet citromszelet társaságában. Mennyei ízek és illatok!

  1. Fűszeraprító olló tisztítókefével
  2. Párolóbetét
  3. Szilikon fűszertojás
  4. Két öntapadós mágnestábla krétával

Tudj meg többet a Tchibo termékeiről itt.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Téli orjaleves lassú tűzön főzve

Ez az orjaleves igazi időutazás a nagymama konyhájába: lassan fő, csontból, zöldségből és szeretetből. Aranyló, telt ízű leves, amit disznóvágáskor vagy vasárnapi ebédre is ...

Nagyon vajas aranygaluska

Pihe-puha, szaftos kelt tészta, rengeteg dió és krémes vaj, melyeket mind körbejár a citromhéj intenzív aromája: ez az aranygaluska. Ki ne szeretné ezt a desszertet, pláne egy selymes ...

Címlapról ajánljuk

Aki megújította a hot-dogot és a kaszinótojást – interjú Albrecht...

A párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...