17 zseni nyári vakációtrükk

17 zseniális nyári trükk, melyet imádni fogsz. És a gyereked is téged. Nyári vakációra kötelezőek! Katt a fagyis képre a galériáért.

Rátok szakadt a nyári vakáció gyerekestül? Utaznátok? Vagy "szimplán" otthon maradtatok a nyárra? Így is úgy is becsúszik majd valami gikszer, amit orvosolni kell - hogyan adjuk a kezébe a jégkrémet anélkül, hogy mindene fagyis lenne, mit tegyünk, ha leég a napon, ha csíp a szúnyog, hogy foglaljuk el néhány órára a kertben? Válaszok, ötletek - remek mind!

Ez is tetszeni fog!

12 gyors ételtrükk - a legjobb nyári ízekért

(cikkforrás: buzzfeed)

Hozzászólások (1)

witch

Amikor a lanykam kicsi volt, egy nagy roll feher csomagolopapirt raktam a falra. Egy sparga darabot huztam at a belsejen, igy konnyen gurithato volt. Letekertem egy darabot es mar lehetett is firkalni a "falra". Amikor betelt csak leteptem es leguritottam a kovetkezo adagot. A kedvenc idotoltese viszont a "doboz utazas" volt. Nagyobb karton dobozt ontapados tapetaval bevontam kivul-belul (valamilyen gyerek mintassal), o beleult, en pedig tologattam. Szonyegen konnyen csuszik es a tapeta elnyuhetetlenne tette.

Brecz Judit

Juj de jók ezek is :)

witch

Ez meg a video jatek "orulet" elott volt. :o)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek