13 étel, amit gyerekként utáltunk

Te is utáltad a tojáslevest? Mi most végigbeszéltük itt a szerkesztőségben, kit mitől rázott ki a hideg anno a menzán, és ebben például abszolút egyetértettünk. De mi van még?

Nektek mi volt, amitől legörbült a szátok kiskorotokban, mikor anyu/apu/nagyi vagy a menzás néni elétek tette? A kicsik által kollektíve nagyon gyűlölt vagy kedvelt alapanyagoknak valószínűleg valami egyértelmű ízlelés- és ízlésbeli oka van. A tény az, hogy igen kevés 6-12 éves rajongott a répáért, míg a klasszik csokiöntetes piskótára igen kevesen mondtak anno (vagy mondanának akár ma is) nemet.

Cukor=IGEN, Zöldség=NEM. Kb. így működtünk.

Szerencse, hogy a GALÉRIÁBAN látható listából ma már mindent imádunk...Ti is?

Az utálatnosztalgiáért KATTINTSATOK A KÉPRE!

{ GALÉRIA = nid:218071 }
Ti mit szerettetek és mit utáltatok? Vitázni ér!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

A nagyját még ma sem szeretem :D

Ilovemuffin

Lehet én m?ködök rosszul de utálom az édes egészségtelen dolgokat, de imádom a zöldséget gyümölcsöt és mindent ami itt van. Ja és 13 vagyok!

vmzsuzsa

Néhány dolgot szerettem gyerekként is ezekb?l, de amit végképp nem ettem meg az a salátaf?zelék volt, és ma sem szeretném látni az asztalon.

Antalbaba

"Szerencse, hogy a GALÉRIÁBAN látható listából ma már mindent imádunk...Ti is?" Lópikulát!!! 2-3-t egy évben egyszer hajlandó vagyok félig megenni, ha nagyon muszáj, de alapvet?en sikeresen megutáltatták ?ket egy életre:-( Ide a csokis piskótámat!!!

Levka

Én mindet szerettem... :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek