10 vállfatrükk, amik nélkül élni sem lehet!

A vállfa egy egyszerű dolog - felakasztjuk rá a ruhát, és mehet is a szekrénybe. Az oroszok azonban többet tudnak! Mindjárt 10 másik tippet - és még viccesek is.

Tudjuk, hogy hosszabb a videó, de olyan viccesek az srácok, és tényleg praktikus, nézzétek meg! :)

1. Húzd a kezed a videón látható módon a pólók nyakába, tartsd őket az alkarodon, és egyenként bújtasd őket rá a vállfára. Bumm!

2. Pöttyözz a vállfa két oldalára pár csepp gyorsan száradó folyékony ragasztót, szárítsd meg, és kész is a csúszásgátlós vállfa! Főleg női ruhákhoz hasznos.

3. A csíptetős vállfa kiváló csipszeszacskó-lezáró is lehet - ha nincs kéznél valóban erre szánt csipesz. :) Micsoda világmegváltó ötlet!

4. Törd ketté egy műanyag vállfa alsó rúdját, hogy ráhúzhasd a papírtörlő hengert, melyet a kertbe akasztva használhatsz pl. grillezéskor! Igen jól fog jönni.

5. Bújtasd át egy dobozos üdítő kis fém nyitókáját a vállfa akasztóján, hogy ráakaszthass egy másik vállfát, és így tovább. Helytakarékos megoldás!

6. Egy csíptetős vállfát könnyen a monitorra erősíthetsz egyik felével, a szabadon maradt csipeszre pedig mehet a tanulnivaló papír, jegyzet, és már gépelhetsz is!

7. Kényes, keskenyebb vállú ruhaneműknél gond lehet, hogy a vállfa kinyomja a vállukat, és nyomot hagy. Tegyél rá szivacsot! Így.

Ezt is érdemes!

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögni akarsz!

8. Ugyanez működik, ha a középső vízszintes rúdra rakod a szivacsot - így nem nyomódik meg a félbehajtott nadrág.

9. Ez a kedvencem: csíptetős vállfára csíptesd rá a receptedet, ha még nyomtatott formában van meg ( :) ), és akaszd rá a konyhaszekrényre. Hozzá sem kell érned!

10. Egy egészen egyedi csúszásgátló nadrághajtogató módszer - figyeljétek a kezét!

(forrás: CrazyRussianHacker, címlapfotó: Flickr/Adam Hinett)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek