10 vállfatrükk, amik nélkül élni sem lehet!

A vállfa egy egyszerű dolog - felakasztjuk rá a ruhát, és mehet is a szekrénybe. Az oroszok azonban többet tudnak! Mindjárt 10 másik tippet - és még viccesek is.

Tudjuk, hogy hosszabb a videó, de olyan viccesek az srácok, és tényleg praktikus, nézzétek meg! :)

1. Húzd a kezed a videón látható módon a pólók nyakába, tartsd őket az alkarodon, és egyenként bújtasd őket rá a vállfára. Bumm!

2. Pöttyözz a vállfa két oldalára pár csepp gyorsan száradó folyékony ragasztót, szárítsd meg, és kész is a csúszásgátlós vállfa! Főleg női ruhákhoz hasznos.

3. A csíptetős vállfa kiváló csipszeszacskó-lezáró is lehet - ha nincs kéznél valóban erre szánt csipesz. :) Micsoda világmegváltó ötlet!

4. Törd ketté egy műanyag vállfa alsó rúdját, hogy ráhúzhasd a papírtörlő hengert, melyet a kertbe akasztva használhatsz pl. grillezéskor! Igen jól fog jönni.

5. Bújtasd át egy dobozos üdítő kis fém nyitókáját a vállfa akasztóján, hogy ráakaszthass egy másik vállfát, és így tovább. Helytakarékos megoldás!

6. Egy csíptetős vállfát könnyen a monitorra erősíthetsz egyik felével, a szabadon maradt csipeszre pedig mehet a tanulnivaló papír, jegyzet, és már gépelhetsz is!

7. Kényes, keskenyebb vállú ruhaneműknél gond lehet, hogy a vállfa kinyomja a vállukat, és nyomot hagy. Tegyél rá szivacsot! Így.

Ezt is érdemes!

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögni akarsz!

8. Ugyanez működik, ha a középső vízszintes rúdra rakod a szivacsot - így nem nyomódik meg a félbehajtott nadrág.

9. Ez a kedvencem: csíptetős vállfára csíptesd rá a receptedet, ha még nyomtatott formában van meg ( :) ), és akaszd rá a konyhaszekrényre. Hozzá sem kell érned!

10. Egy egészen egyedi csúszásgátló nadrághajtogató módszer - figyeljétek a kezét!

(forrás: CrazyRussianHacker, címlapfotó: Flickr/Adam Hinett)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

9 étel, melyet a nyárkedvenc lecsó ihletett

A lecsó a kedvenc nyári ételeink dobogósa – bár most tényleg eszméletlen drágának számít sajnos, néhány paradicsom és paprika, no meg némi hagyma felhasználásával és egy szuper recepttel simán feldobhatunk vele egytálételeket, húsokat, pitéket, rizses fogásokat is!

Nosalty

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.