10 mód, amivel okosan megnövelheted a konyhai munkafelületed

A konyhai munkalap mérete mondjuk ki, sose elég. Mindig jobb lenne egy nagyobb munkafelületen dolgozni, kutyulni, pakolgatni, zöldséget szelni. 10 okos módszer!

Növeld meg a konyhai munkafelületed ezzel a 10 ötlettel - okos helykihasználós és praktikus tippek, hogy teljesen kihasználd a konyhád adta lehetőségeket, és még nagyobb helyen dolgozhass főzés közben!

Ez is érdekes!

17 DIY-trükk - és imádni fogod a konyhád

(cikkforrás: GH)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek