hozzászólások (2)

leírás

A tészta mélyhűtött, illetve készre nyújtott és sütőpapírral feltekert változatban is kapható, amelyet csak tölteni kell és már süthető is. Készíthetünk belőle húsos, zöldséges, halas lepényeket, falatokat, felhasználhatjuk ételek “beborítására”, dekorációs célokra is ideális, kiválóan alkalmas édes és sós sütemények készítésére egyaránt.
Összetevői: citromlésűrítmény, liszt, növényi zsírok, olajok, etilalkohol, só, ivóvíz.
A leveles tésztát magas hőfokon ( 220 fok) kell sütni.
Tipp: a töltelékkel nem borított részeket kenjük meg felvert tojással, így nem ég meg!

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben 2 és 8 fok között. Mélyhűtőben több hónapig is eláll.
 

Leveles tészta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        KOVACSNÉ VASZILY KATALIN
        Bloemcake / KOVACSNÉ VASZILY KATALIN k, 2010-05-25 14:43

        T.LEVELESTÉSZTÁT SZERETNÉK KÉSZITENI MÉG MA.NEMTUDOM ELKÉBZELNI HOGY EZEK AZ ARÁNYOK LENÉNEK 1KG MARGARIN 10DKG LISZT 7DL VIZ S PICI ECET.SEGITS KÉRLEK.JAVITSD HA ROSZUL TUDOM.KÖSZÖNETEL KATALIN.