14 húsos-zöldséges-tejfölös leves, amivel nagyon jól laksz

Húsos-tejfölös-zöldséges leveseket mutatunk, amelyek hétköznap vagy hétvégén is tökéletes megoldást nyújtanak, ha nagyon éhes vagy.

  1. 1.

    Frankfurti leves egyszerűen

  2. 2.

    Húsgombócos paradicsomleves

  3. 3.

    Lencsegulyás tejfölösen

  4. 4.

    Bázai kolbászleves

  5. 5.

    Őzraguleves burgonyagombóccal

  6. 6.

    Betyár zöldbableves

  7. 7.

    Tejfölös bableves burgonyával Iluskától

  8. 8.

    Nyírségi gombócleves Évi néni konyhájából

  9. 9.

    Kolbászos rizsleves

  10. 10.

    Pikáns hajdinás gombócleves

  11. 11.

    Tejfölös krumplileves kolbásszal

  12. 12.

    Tejfölös marhagulyásleves nokedlivel

  13. 13.

    Csirkeraguleves petrezselymes galuskával

  14. 14.

    Édesburgonyás-tárkonyos libaaprólékleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!