13 pénztárcabarát, szaftos husi sok-sok tejföllel

A tejfölt sokrétűen felhasználhatod a húsokhoz: pácolj benne, kend meg vele a tepsis húst, vagy sűrítsd-dúsítsd a szószodat. Mindenhogyan finom lesz a végeredmény!

  1. 1.

    Mustáros-gombás tarja Mártitól

  2. 2.

    Salisbury steak gombamártással

  3. 3.

    Mustáros-tejfölös karajszeletkék

  4. 4.

    Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben

  5. 5.

    Ananásszal rakott csirkehús

  6. 6.

    Babos sertéstokány

  7. 7.

    Tárkonyos fasírt gombamártásban

  8. 8.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  9. 9.

    Bakonyi sertésszelet Vicikó konyhájából

  10. 10.

    Vadas-csirke zsemlegombóccal

  11. 11.

    Esterházy-rostélyos

  12. 12.

    Békebeli mustáros szelet

  13. 13.

    Gombás-tejfölös csirke bakonyiasan

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!