Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyönyörűszép pasztell Disney-csészéket dobtak piacra - igaz, gyerekeknek, de kit érdekel?

Ha Disney-meserajongó vagy, sőt, még a teát is szereted, odaleszel ezért a készletért, és nem fog érdekelni, hogy eredetileg gyerekeknek szánják.

A Pottery Barn Kids, Amerika egyik legjelentősebb lakberendezési áruháza (illetve annak gyerekosztálya) csodaszép pasztellszínű Disney-hercegnős teáskészletet dobott piacra. Igaz, 8 éven felüli gyerekeknek szánják, de kit izgat? A helyi nők ezrei kapnak most a szívükhöz, elevenítik fel kedvenc Disney-betétdalukat, és vágynak a készletre minden erejükkel. Végülis, mind elmúltunk 8 évesek...és ők úgyis csak eltörnék!

A készlet 1 darab teáskannából és 4 csészéből áll: a kanna halvány rózsaszín, arany fogantyúval és arany díszítésű tetővel, a lila csészén Ariel látható, Hamupipőke a babakék színt kapta, ami illik híres kék báli ruhájához, Belle-hez a sárga illik, szintén csodás ruhája miatt, Jasmine csészéje pedig halvány zöld lett, buggyos nadrágjához illően. 

Természetesen mindegyikhez jár csészealj is. Nem repülő.

21 ezer forintba kerül, bár nálunk sajnos nem elérhető - aki viszont kint él, jár, vagy ismerőse van odakinn a jenkiknél, és Disney-mániás, csapjon le rá!

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Miben más a panko, mint a jól ismert zsemlemorzsa? Végre kiderül!

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!