Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a lány KitchenAid-eket pingál, és az eredmény elképesztő - Beyoncé és Oprah is tőle rendel

A KitchenAid-mánia nem ismer határokat - ez a hölgy például egyedi festést vállal, bármilyet, amire vágyunk. Sztárok is tőle rendelnek - mondjuk el is kéri az árát.

Az elvetemült festőhölgy Nicole Dinardo névre hallgat, és egy szép napon telefonhívást kapott Oprah Winfrey televíziós sztárműsorvezető személyi séfjétől: fessen neki személyre szabott, egyedi KitchenAid-et.

Oprah elvileg nem az első híresség volt, aki felkereste a Washington-beli művészt: megtalálta már többek közt Britney Spears, Gwen Stefani, Drew Barrymore, Beyoncé vagy Khloe Kardashian is.

Nicole mindig is imádott rajzolni és festeni, apukája győzte meg, hogy ne a tetoválószalonok felé vegye az irányt, de bátorította, hogy tökéletesítse festékszóró-pisztolyos technikáját. Anyukájától kapta élete első KitchenAid-jét, ami után nem volt megállás.

"500-nél hagytam abba a számolást - több ezret készítettem már" - meséli nevetve Nicole, akitől egyébként bárki rendelhet Washingtonból, kérdés, vállalja-e...

Weboldalát itt találjátok.

Ránéztünk az árakra: amennyiben a gépet magát is kérjük, ~1200-1500 dollárba (340-430 ezer forintba) kerül festéssel, gép nélkül csak a festésért ~4-800 dollárt (110-230 ezer forintot) kér. Hát, jó.

NÉZZÉTEK MEG VIDEÓJÁT:

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-on?

Testnedveink alapján szabná ránk ez a cég a sushit - és csak azt tartalmazná, ami a testünkből hiányzik

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!