Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

2 méhcsípés miatt lett egy eszméletlen sikeres LIMONÁDÉBIZNISZ feje ez a 14 éves lány

Mikaila Ulmer 14 éves, de már egy sikeres vállalkozás van a háta mögött, amit a méheknek és a frissen facsart citromlének köszönhet. Meg egy kicsit a szüleinek.

Amikor az ösztönös üzleti érzék és kitartás egy testben él egy jótét lélekkel, abból tuti valami jó sül ki. Így volt ez Mikaila Ulmerrel is, aki két méhcsípésnek köszönhetően lett sikeres vállalkozó...............14 éves korára!!!!!

A limo-sztori

Mikailát kiskorában kétszer is megcsípték egy héten belül a méhek, ezért félt tőlük, apja viszont elmagyarázta neki, hogy mennyire hasznos a méhek munkája, ezért komolyabb tanulmányozásukba kezdett, és igazi méhvédő vált belőle.

Mellesleg a mézre alapozva beindított egy - azóta eszméletlen sikereket elért -  imonádévállalkozást, a bevétel egy részét pedig nagyon jólelkűen a méhekre költi.

Az üzleti vénát a szüleivel szívta magába

A kislányt szülei már 4 évesen üzleti versenyre vitték (!!!!), ahova kellett egy jó ötlet. A méhmánia már megvolt, ehhez járult hozzá a dédnagymama rá örökített, 1940-es receptkönyve egy speciális limonádérecepttel, és bumm, meg is vagyunk.

Házi, mézes limonádé, palackozva.

Ismerjétek meg a cuki ötletgazdát másfél percben:

Mikaila Ulmer limonádébiznisze, a Me & The Bees Limonade tehát beindult, eleinte csak az ismerősök körében, aztán egyre nőtt a kereslet, mára pedig több ízben, gyártósoron készülnek az üvegek, organikus helyi mézzel édesítve, frissen facsart citromból - édesanyja viszi a marketinget, apja pedig a pénzügyet.

A fiatal CEO pedig továbbra is imádja a méheket, suliba jár, hétvégén és nyáron pedig teljes gőzzel üzletel ő is. És még Obama is imádja.

2019 májusában a budapesti Brain bar vendége volt, a Forbes cikkét itt olvashatjátok!

Ezt láttad?

A Michelin-csillagos Palágyi Eszter súlyos betegségéről és munka iránti szerelméről beszélt

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!