Szabad szemezgetni? Te mit gondolsz a bolti szőlőkóstolásról?
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre: szerinted oké a boltban megkóstolni a szőlőt mielőtt megvennéd, vagy modortalanság, és még csak nem is higiénikus?
Szász NóriKíváncsiak vagyunk a véleményedre: szerinted oké a boltban megkóstolni a szőlőt mielőtt megvennéd, vagy modortalanság, és még csak nem is higiénikus?
Szász NóriLehet, hogy fel sem tűnik, amikor egy élelmiszerboltban valamilyen zenét játszanak – pedig az itt hallott dallamok sok mindent befolyásolnak.
Szabó AnnaHónapok óta lop valaki a boltból. Neked sikerül kitalálnod, ki lehet az?
NosaltyHétfőn gyászba borul Anglia a királynő temetésének napján, a nagyobb áruházláncok is tisztelegnek emléke előtt.
NosaltyIdén egységesen 8 százalékkal emeli az Aldi dolgozóinak bérét, van olyan pozíció is, ahol így már több mint egy millió forintos bruttó fizetéssel honorálják a munkavállalókat.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.