8 szilvás süti, amiből lehetetlen csak egy szelettel enni
Itt az idő, hogy készíts egy jó nagy adag, mennyei szilvás sütit! Mutatunk gyors, egyszerű és diétás verziót is! Próbáld ki mindegyik finomságot!
NosaltyItt az idő, hogy készíts egy jó nagy adag, mennyei szilvás sütit! Mutatunk gyors, egyszerű és diétás verziót is! Próbáld ki mindegyik finomságot!
NosaltyEzek a gombócok olyan pihe-puhák, hogy legszívesebben azonnal beburkolná őket az ember. Fahéjas, morzsás, szilvás édes labdák, mindenki örömére.
NosaltyCikksorozatunk, az Így főztök ti, azért indult el, hogy tőletek, az olvasóktól tanulhassunk mindannyian. Most az őszi kedvencről, a szilváról kérdeztünk titeket, és arról, hogyan használjátok a konyhában. Fogadjátok szeretettel három Nosalty-hobbiszakács gondolatait, receptjeit, ötleteit és tanácsait, amiket most örömmel megosztanak veletek is.
NosaltyItt a szilva, szedjétek vagy vegyétek, frissen vagy édes sütiben, mindig lesz imádója ennek a sokoldalú gyümölcsnek. Most az édességek felé vesszük az irányt!
NosaltyHa felcsapnánk a nagymamák univerzális receptkönyvét, egészen biztosan megtalálnánk benne ezeket a zseniális süteményeket.
NosaltyAugusztus beköszöntével megkezdődött a szilvaszezon is, ennek örömére pedig megnyitottak azok a „Szedd magad!”- kertek, amelyekben friss, lédús hazai gyümölcsöt vásárolhatunk jó áron.
NosaltyA szilva összeköti a nyarat az ősszel. Tegyük sütikbe, pitékbe, tortákba, kevert vagy bögrés változatokba, nem bánjuk meg! Szaftos és savanykás lesz tőle a végeredmény, a fahéj pedig kötelező kiegészítője.
NosaltyEgy tál meleg zöldbableves után egy különlegességet javaslunk, készíts tésztachipset, majd kanalazz egy forró szilvás-őszibarackos cobblert.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.