Mit szólnál hozzá, ha egy angyalka odarepülne a válladra, és megsúgná a titkot, hogyan lehet villámgyorsan elkészíteni a legjobb ünnepi süteményeket? Van segítség, nézd! (x)
A magyar utazók körében igen népszerű Horvátország már most is bizsergő turisztikai életről számolhat be. A csodás tengerpartok és kiváló gasztronómia mellett az is vonzóvá teheti Horvátországot az utazók szemében, hogy az ország egyre nagyobb figyelmet fordít a fenntartható turizmusra.
A bazsarózsát nem véletlenül hívják a vágott virágok királynőjének, ugyanis egyedi pompájával és színes virágával rendkívül sokáig tudja díszíteni a lakást, feltéve, ha odafigyelünk pár apróságra.
Milyen lenne a mai menü, ha finom túrófánkkal zárulna? Remek, igaz? Akkor rittyentsünk elé még egy galuskás zöldséglevest és egy olasz paradicsomos halat is, hogy tökéletes legyen a nap!
A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.
Egy igazán jó lekvár darabos állagú – persze a benne lévő zamatos gyümölcsöktől és nem az összeragadt dzsemfixtől. Az alábbi Napi Tippek segítenek lekvárfőzés közben elkerülni e galibát.