4 eset, amikor nem kell megpucolni a paradicsomot
A paradicsom szezonjának hamarosan vége, de annyi még pont van a dologban, hogy megnézzük, mindig szükséges-e a gyümölcs hámozásával bajlódni. Mert bizony nem kellemes feladat.
Lakos BenedekA paradicsom szezonjának hamarosan vége, de annyi még pont van a dologban, hogy megnézzük, mindig szükséges-e a gyümölcs hámozásával bajlódni. Mert bizony nem kellemes feladat.
Lakos BenedekA paradicsom le nem húzott héja eléggé kellemetlen tud lenni egy gulyásban, lecsóban vagy pörköltben. A forró vizes technikát sokan ismerjük már, de ez a trükk eggyel tovább megy! Következzen új TikTok-videónk, amelynek hála tényleg profi leszel a témában.
NosaltyTényleg érdemes odafigyelni, mennyi C-vitamint fogyasztunk, ugyanis egy új kutatás szerint C-vitamin magas dózisban bizonyos mértékű védelmet nyújthat a tüdőnknek a levegőben található finom részecskék káros hatásaival szemben.
Szász NóriA jó receptekből sosem fogyunk ki! Lássuk, mit főztünk ki mára!
NosaltyA dióról köztudott, hogy rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár napi rendszerességgel fogyasztani belőle. Lassan azonban aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját, amiből idén rekord alacsony mennyiség termett hazánkban.
Szász NóriA dióról köztudott, hogy rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár napi rendszerességgel fogyasztani belőle. Lassan azonban aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját, amiből idén rekord alacsony mennyiség termett hazánkban.
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a krumplisaláta hagyományosan és egyszerűen ecetes páccal és majonézes alappal készül. Leginkább a téli, kora tavaszi időszakban népszerű, de az év bármelyik szakában szuper ...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...