Valahogy a méz és a hús találkozása olyan ízrobbanáshoz vezet a tányéron, amit kevés más páros tud utánozni. Válasszunk a lenti receptek közül egyet, a csalódás kizárt!
Indítsuk a hetet finom, könnyű és gyors receptekkel! Az ízletes borsóleves után mézes-mustáros csirke következik, desszertként pedig kókuszcsókot készítünk.
Gyors, laktató és finom ételre vágysz? A klasszikus tejszínes csirkét számtalan módon lehet ízesíteni és variálni, éppen ezért nagyon ajánlott valamelyik receptet elkészíteni, ha gyorsan akarod letudni a főzést.
Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.
A húsvéti lakoma egyet jelent a gazdag és (sajnos) kalóriadús ételekkel. Az ízes krémek azonban lehetőséget kínálnak arra, hogy a kalács mellé egy könnyebb, mégis finom alternatívát válasszunk. Most csokorba szedtük a mi kedvenceinket!
A locsolók a sonka mellé igényelnek egy kis zöldséget is, ha tehetjük, készítsünk egy finom, színes, egészségesebb húsvéti salátát is, melybe retek is kerül.