Nem fasírt és nem is száraz, töredező lepény. Illatos, friss és szaftos lesz a lencseropogósod, ha így készíted, sőt még egy kis pikantériát is csempészhetsz bele.
Ha már egyszer sült hal készül a konyhában ebédre vagy vacsorára, jobb, ha minden falatját elfogyasztjuk azon melegében. Persze, ha mégis maradna valamennyi másnapra, akkor se essünk kétségbe, kövessük inkább a Napi Tipp tanácsait.
Rövid ideig boldogít minket a bodzaszezon, így jobban tesszük, ha minél intenzívebben megéljük ezt az aromás időszakot. Használjuk a virágokat például az alábbi palacsintában, mennyei élmény lesz, az garantált!
Milyen lenne a mai menü, ha finom túrófánkkal zárulna? Remek, igaz? Akkor rittyentsünk elé még egy galuskás zöldséglevest és egy olasz paradicsomos halat is, hogy tökéletes legyen a nap!
Hosszú volt a napod, ezért nincs sok kedved a konyhában ácsorogni, viszont egy ízletes fogásra vágysz? Akkor imádni fogod az alábbi gyors vacsoraötleteinket.
A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.