lecsós pot pie

Így bugyoláld a maradék lecsót fűszeres tésztasapkába

A pot pie egy USA- és Kanada-szerte népszerű, jellemzően húsos piteféle, lényege, hogy a tölteléket képző ragut egyből a sütőedénybe kanalazzák, a tészta pedig a tetejére kerül. Sütés után ezen a csodás, omlós, aranybarna szénhidrátrétegen át kanalazzák a húsos-zöldséges ragut, aminek egyben köretéül is szolgál.

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...