Mit főzzek ma? Waterzooi csirkeleves, vadas gomba és kókuszcsók vár
A mai menüsor első fogása csirkés, a második gombás, a desszert pedig kókuszos. Ugye nincs panasz rá?
NosaltyA mai menüsor első fogása csirkés, a második gombás, a desszert pedig kókuszos. Ugye nincs panasz rá?
NosaltyIndítsuk a hetet finom, könnyű és gyors receptekkel! Az ízletes borsóleves után mézes-mustáros csirke következik, desszertként pedig kókuszcsókot készítünk.
NosaltyApró, édes falatkák a kókusz ölelésében. Ha jobb kedvre akarunk derülni, egy kis kókuszcsók csak hasznunkra lehet!
NosaltyHa elvette a kedved a februári, szeles, esős, furcsán apokaliptikus időjárás, ne csüggedj, inkább süss magadnak egy aprósütit! Ha pedig nincs ötleted, mi legyen a kiszemelt recept, válassz a horoszkópod szerint!
NosaltyÚgy érzed, semmire sem maradt már időd, de még kellene valami finom sütit sütnöd? Íme néhány gyors finomság, amit egy délelőtt alatt simán elkészíthetsz.
NosaltyItt a finom aprósütemények főszezonja, legyen csokis, citromos, mogyorós vagy mandulás, ezek a kis édességek biztosan meghozzák magukkal a karácsonyi hangulatot.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.