7 édes tészta, ami főételnek és desszertnek is varázslatos
Mák, baracklekvár, dió, minden mi jó, ráadásul ezek az édes tészták azért is szuperek, mert a desszertet és a főételt is kipipálhatjátok velük.
NosaltyMák, baracklekvár, dió, minden mi jó, ráadásul ezek az édes tészták azért is szuperek, mert a desszertet és a főételt is kipipálhatjátok velük.
NosaltyTúlzás lenne azt mondani, hogy nagyon olcsó ételeket mutatunk, ezek a klasszikusok azonban még elkészíthetőek mindennel együtt 1500 forintból.
NosaltyKönnyű, finom és házias levessel és főétellel szolgálunk mára, desszertnek pedig ezúttal egy sós ropogtatnivalót ajánlunk, amiből kapásból egy marékkal fogsz enni!
NosaltyAz édes tészta azért egy kiváló dolog, mert főételnek számít, mégis olyan, mintha édességet ennénk. Ebbe még a legmakacsabb, legünneprontóbb felnőttek sem tudnak belekötni, jöjjön hát a dió, a gríz, a mák és még sok minden más!
NosaltyA grízes tésztát lehetne akár igénytelennek is nevezni, bár inkább csak a „klasszikus” kategóriába esik. Persze bármikor megvan rá a lehetőségünk, hogy egy kicsit elegánsabbá tegyük, minimális pluszköltséggel és pluszmunkával.
Lakos BenedekVannak azok a kedvenc édességeink, amelyekre kell egy nagy kanál lekvár, különben nem adják át ugyanazt az élményt. Persze nem akármilyen dzsemről van itt szó, hanem az örök klasszikus sárgabarackról. Hadd csorogjon!
NosaltyDobjuk össze ezt a fantasztikus háromfogásos menüt, hiszen attól még, hogy kedd van, igenis ehetünk különleges falatokat. Például egy elképesztő, zöldfűszeres palóclevest, istenien krémes, padlizsános shakshukát és lenyűgöző csokis-meggyes grízes tésztát.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...