Feketek Antonio

„Én ehhez értek, nincs más” – Fekete Antonio szakácsból lett...

Fekete Antonio elismert séfként, a konyhán töltött két évtized után váltott az ételfotózásra, és precíz, letisztult munkáival hamar meghatározó alkotó lett ezen a területen is. Munkájához fontos inspirációt jelentettek a legjobb külföldi gasztronómiai könyvek, amiket Cookbooks.hu nevezetű üzletében már tíz éve hoz el a hazai közönségnek. A jó ételfotóról, a magyar szakácsképzésről és gasztrokönyvekről beszélgettünk vele.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...