5 íz, amivel izgalmasan kiegészítheted az epret idén nyáron
Az eper most mindenhol ott van: a boltokban, a piacok standjain, a receptjeinkben. Ez utóbbiakra fókuszálva nézzük meg, milyen ízekkel egészíthetjük ki a nyárízű gyümölcsöt.
Lakos BenedekAz eper most mindenhol ott van: a boltokban, a piacok standjain, a receptjeinkben. Ez utóbbiakra fókuszálva nézzük meg, milyen ízekkel egészíthetjük ki a nyárízű gyümölcsöt.
Lakos BenedekTe sem maradnál ki az eres desszertek falatozásából? Szerencsére akad néhány receptünk, melyekből bátran ehetsz akkor is, ha nem fogyaszthatsz cukrot.
NosaltyHa nem lenne elég, hogy a késő tavaszi / kora nyári kedvenc, az eper virít ezekben a desszertekben, akkor mindegyiket megspékeljük még valamilyen krémes kiegészítővel. Lehet ez túrókrém, tejföl vagy puding, a lényeg, hogy tényleg jó krémes legyen.
NosaltyAz igazi, klasszikus tiramisu epres változatához most házi savoiardit, vagyis könnyű, légies babapiskótát sütöttünk, és higgyétek el, bőven megéri azt a fél óra plusz munkát, amíg kisülnek.
Nábelek ZsófiTi mit terveztetek, milyen epres sütit fogtok készíteni az idei szezonban? Ha még nincs elképzelésetek, vagy szívesen kipróbálnátok valami újat, akkor ezeket a recepteket ajánljuk nektek!
GrétiHagyd, hogy az eper iránti szerelmed átjárja a szezon alatt készített süteményeidet is - mind színben, mind ízben! Csodás recepteket hoztunk.
NosaltyEgyre nagyobb határozottsággal veszünk a zöldségesnél friss epret. A finom gyümölcsöt számtalan desszerthez fel tudjuk használni, íme 9 recept, amivel bárkit levehetünk a lábáról.
NosaltyAz eperszezon lassan, de biztosan beköszöntött idén is, ellenállni kár is neki. Csempéssz pár szemet a pohárkrémedbe, és kanalazd, mintha nem lenne holnap!
NosaltyArra buzdítunk téged, hogy ne éld meg tragédiaként, ha egyszer-egyszer előfordul, hogy túleszed magad.
Szász NóriAz angolban találóan “junk food”-nak (vagyis szemétkajának) nevezett rossz minőségű ételek rendszeres fogyasztása senkinek nem tesz jót. De hogyan hat a fejlődő szervezetre, ha nem jut megfelelő tápanyagokhoz?
Kremmer MagdiTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.
Ismerős ízekkel, olaszos fűszerekkel és isteni aromákkal támad a mai menünk. Lesz itt tárkonyos legényfogó leves, milánói makaróni és kávés keksz is.